L'Officiel : Sanata Yeni Bir Yaklaşım Ulaşılabilirlik

Son güncelleme: 2021-06-09 07:58:53

L'Officiel Dergisi'nin Şubat 2021 sayısında yer verdiği "Sanata Yeni Bir Yaklaşım Ulaşılabilirlik " yazısında Carre d'Artistes ve ulaşılabilir sanat da yer alıyor.

L'Officiel : Sanata Yeni Bir Yaklaşım Ulaşılabilirlik

 

L'officiel TR

İlk olarak Fransa’da kapılarını açan galeri, bugün 500’ün üzerinde sanatçının eserlerini sergiliyor. Pek çok uluslararası sanatçıyı portföyünde bulunduran Carré d'Artistes, İstanbul’da kapılarını açmasıyla birlikte Türk sanatçıları da bünyesine katarak, sanatçıların orijinal eserlerini ulaşılabilir fiyatlara sanatseverlerin beğenisine sunuyor. Carré d'Artistes, şu günlerde dünyanın 30' dan fazla şehrinde  farklı koleksiyonlar sergiliyor. 

Carre d'Artistes İstanbul

Tüm dünyada hızla yaygınlaşan ‘sanatı demokratikleştirme’ söyleminin arkasında duran Carré d'Artistes İstanbul, gerçek ve eşi olmayan sanat eserlerini sertifikası ile teslim ederek eserlerini uluslararası alanda da garantiliyor. Bugün galeride 15 farklı sanatçının eserleri sergileniyor.

Carre d'Artistes İstanbul  

Galerinin bir başka özelliği de bünyesindeki sanatçıların eserlerinin başka şehirlerde de sergilenme şansı bulması. Belirli aralıklarla bir başka şehirdeki sanatçı Carre d'Artistes İstanbul'da sergileniyor, Carre d'Artistes İstanbul ise bir sanatçıyı başka bir şehre gönderiyor. Böylece sanatseverlere dünyanın farklı yerinden bambaşka sanatçıları ve teknikleri tanıma fırsatı sağlıyor.